Mag ik me voorstellen?

Laatst was mijn vriendin (die ik al vanaf mijn drie jaar ken) op visite. We spraken over vroeger en ineens zei ze: “het verbaast me eigenlijk niet dat jij dit werk bent gaan doen! Vroeger was jij al degene die alles organiseerde, regelde en het voortouw nam!” Leuk om juist van haar te horen dat dit zo goed bij mij past! Inderdaad bedacht ik me, mijn hele leven ben ik de organisator, regeltante in welke vorm dan ook. Of het nu om een feest gaat, een reünie of gewoon een gezellig samenzijn, ik regel het. Of het nu privé of zakelijk is. Ben altijd dol geweest op plannen, lijstjes maken en afvinken. Kortom dit is mijn passie, dit is mij op het lijf geschreven!

Na het afronden van mijn opleiding directie secretaresse bij Schoevers ben ik gestart bij Interpolis. De prettige bedrijfscultuur, leuke collega’s en het uitdagende werk heeft ervoor gezorgd dat ik 17 jaar met veel plezier en in diverse functies heb gewerkt. De laatste tien jaar als Accountmanager Collectieve Pensioenen. Eigenlijk ook een functie waarin je zaken moet regelen, organiseren en zorgen dat de klant tevreden is. 

Met de komst van mijn dochters was het echter niet meer mogelijk deze functie in parttime dienstverband voort te zetten. Helaas vond ik in andere functies niet meer mijn voldoening en vond ik het tijd voor iets anders, iets heel anders en toch ook weer niet! Mijn eigen bedrijf Debby@yourservice

@ your service betekent letterlijk tot uw dienst… mijn manier van werken staat in het teken van samenwerken en ontzorgen. Deze naam heb ik gekozen omdat ik graag organisaties en personen ondersteun bij diverse, uiteenlopende werkzaamheden en diensten. Plannen, organiseren, structureren zijn taken die mij op het lijf zijn geschreven. Het beste in elkaar naar boven halen, datgene doen waar je het meeste energie van krijgt, wat je het allerliefste doet en de beste in bent!

Ik help je graag!