Ruim twee jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel als Debby@yourservice. Niet wetende wat het me allemaal zou brengen maar vol vertrouwen het zelfstandig ondernemerschap aan te gaan en zo klaar voor een nieuwe uitdaging.

Toen net gestart met de studie “Start een succesvolle business als Virtual Assistant” van VA school. Als perfectionist zocht ik handvaten mijn nieuwe ideeën/richting vorm te gaan geven. Wel op een zodanige manier dat ik up to date ben, klaar om iedere opdrachtgever op niveau te kunnen ondersteunen. VA school heeft mij daar boven verwachting bij geholpen. Ik ontmoette een super gezellige en leuke buddy, die mij zo nu en dan de spiegel voorhoudt en waarmee ik uren kan praten over mijn en haar ideeën en richtingen. 

How…why?
Nu terugkijkend op deze twee jaar, heb ik veel dingen geleerd, mooie en leuke samenwerkingen aangegaan, maar ook zeker mezelf tegen gekomen. Ik ben nog steeds mega enthousiast, leergierig en dol op planningstaken en regelzaken maar het is ook tijd voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Zo heb ik de afgelopen tijd opdrachten gedaan die ik minder leuk vind, of waar ik minder goed in ben. Deze hebben me uitgedaagd, teruggeworpen en op scherp gezet. De diversiteit van opdrachtgevers maakt dit werk extra leuk dat heb ik zeker ervaren. Zo ondersteun(de) ik een diversiteit aan klanten, heb ik vergaderingen bijgewoond van de gemeente van de meest uiteenlopende onderwerpen help ik een con-collega wanneer zij het te druk is of afwezig is. Mijn opdrachten zijn super divers en uitdagend!

You’ll get there!
In het paasweekend naast een paar heerlijke dagen met manlief en mijn meiden ook tijd gehad om de balans op te maken. Een herstart! Hoog tijd voor actie! Naast een goede balans tussen werk en privé, wil ik nieuwe paden gaan bewandelen. Focus ligt voor nu op een nog betere balans, mijn horizon verbreden maar ook specialisatie en nog meer leuke opdrachten en werkzaamheden met bestaande en mogelijk nieuwe opdrachtgevers! Corona beperkt ons in veel dingen, maar het heeft in ieder geval voor mij ook gezorgd voor focus, balans opmaken en de hieruit voortvloeiende nieuwe inzichten. Wat heeft deze periode met jou gedaan?