Debby, is een echte duizendpoot en erg sterk in het organiseren en plannen. Ik heb met Debby gewerkt als collega maar ook als manager in de Sales waarbij zij mij ondersteunde in het maken en plannen van afspraken, voorbereiden en notuleren van vergaderingen, organiseren van seminars etc. Niets is Debby teveel en i.p.v. dat ik zaken over schutting gooide trok ze het eerder nog uit mijn handen: “Geef maar aan mij, ik los het wel op”. De kwaliteiten van Debby reiken verder dan die van directiesecretaresse. Ze denkt mee over het organiseren en verdelen van werkzaamheden en heeft ook een goed instinct bij commerciële trajecten. Daarnaast is Debby ook nog eens een zeer sympathieke vrouw en erg attent. Kortom een genot om mee te werken.

Edwin Troost

Senior Accountmanager Pensioen, Interpolis

Debby is een enthousiaste, vrolijke klantgerichte VA die het tot haar taak maakt haar opdrachtgevers maximaal te ontzorgen. Debby is snel en accuraat met goede sociale vaardigheden waardoor ze zaken geregeld krijgt. Daarnaast valt Debby op door haar gestructureerde manier van werken. Ik werk heel graag samen met Debby en ik zou iedereen een VA als Debby gunnen.

Sharita Doorakkers

Eigenaresse, Buro SOS

!Zeer betrokken en correcte afhandeling van mijn zaken gehad door Debby. Ook de afrekeningen waren zeer gedetailleerd en prettig te overzien. Zeker welkom bij de volgende opdrachten!

Dkt. Prakash Madari

Prakash Madari Medical Health

Met Debby via een collega-secretariaatburo in contact gekomen om notuleerwerkzaamheden van me over te nemen, waarna Debby er enthousiast en leergierig mee aan de slag is gegaan en heeft laten zien dat ze in korte tijd veel kennis en kunde op dit vlak heeft opgedaan. Kortom: een prettige partner om mee samen te werken.

Bernie Spronk

Eigenaresse, Spronk Management Support